Bel ons nu

046-42 62461

06-45352529

Inkoop

Taxaxtie auto

Wij van Sky Auto Limburg zijn al jaren een vertrouwd adres in Nederland. Voor elk merk en type auto kunt u bij ons terecht. Van bijna nieuwe auto’s tot de oudere auto’s, wij zijn erin geïnteresseerd. Wij zijn gespecialiseerd in auto inkoop van alle merken en modellen. Wanneer u contact met ons opneemt om uw auto te verkopen via de website of per telefoon doen wij u binnen een paar uur een gegarandeerd bod of maken een afspraak om uw auto te taxeren.

Contact

Inkoop check

Voordat we tot een overeenkomst komen, word de auto nog grondig gecheckt. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van auto’s, daardoor geven wij u in de meeste gevallen een aannemelijker bod dan autobedrijven die alleen eurotekens zien. Sky Auto Limburg staat altijd voor u klaar!Contact

Aandachtspunten

Wanneer u uw auto aan Sky Auto Limburg verkoopt, zorgen wij ervoor, dat alle administratieve handelingen direct volgens de regels worden verricht. Wanneer u uw auto aan ons verkoopt maken wij, indien gewenst, direct een koopovereenkomst op en verstrekken u altijd het bewijs van vrijwaring van de auto en betalen op de manier die u voorkeur heeft.

Contact